Effektiv algebehandling

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores algebehandling, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Vi bruger godkendte algemidler og opsamler spildevand

Det kan være en vanskelig disciplin at bekæmpe alger på taget og med hensynstagen til miljøet. Alger på taget ser ikke pænt og er dårligt for dit tags holdbarhed. 

Med en algebehandling sikrer du dit tag mod alger i op til 9 måneder, så dit tag holder længere og du mindsker dyre reparationer. Med en algebehandling ved Algerensning.dk får du

Vi tilbyder at udføre professionelle algebehandling af dit tag, hvad enten det er på carporten, huset eller en helt tredje bygnings tag. Vores dedikerede og erfarne medarbejdere trækker på en bred ekspertise, som betyder at du altid får en grundig og effektiv behandling, som fjerner algerne og holder dem væk. 

Professionel-hjælp-facaderens

SE VORES PRISER HER

ALGEBEHANDLING TAGE OG FACADER

ENKEL OG EFFEKTIV ALGEBEHANDLING

kr1495 kr 1196
 • Miljøgodkendt algemiddel
 • Opsamling af spildevand
 • Algebehandling
 • Kvalitetstjek
 • Slut-rengøring
*For standard parcelhus op til 300 m2 tag
SPAR 20%

ALGEBEHANDLING ÅRLIG AFTALE

SPAR 15% MED EN FAST AFTALE​

kr 1271
 • Miljøgodkendt algemiddel
 • Opsamling af spildevand
 • Algebehandling
 • Kvalitetstjek
 • Slut-rengøring
 • 1 gang om året
*Fast aftale minimum 2 år
SPAR 15%

Algebehandling med synligt resultat

Hos Algerensning.dk er vi først tilfredse med jobbet, når resultatet er helt i top, og vores kunder er tilfredse, derfor tør vi godt garantere et flot og synligt resultat. Med vores mange års erfaring inden for algebehandlingsbranchen er vi eksperter på området, og det er vi stolte af. Vi er derfor det sikre valg, når du skal have udført en algebehandling, hvad end du skal have en tagrensfliserens eller facaderens. Ens for alle vores algebehandlinger er, at de er udført med skånsomme maskiner og miljøgodkendte algemidler – vi går nemlig hverken på kompromis med resultat eller miljøet.

 

Få vejledning hos os

Er du i tvivl om, hvilken algebehandling der vil passe bedst til dine behov, så hjælper vi gladeligt med råd og vejledning, så du igen kan få et algefrit hjem. Vi er overbevidste om, at alle overflader kan algebehandles, og du er derfor velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan lave en algebehandling. Har du et ønske om at kombinere vores algebehandlinger, så giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på dette.  

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger og rykker hurtigt ud til dig – og påbegynder rensningen. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Et udpluk af de byer, vi kører til

Ofte stillede spørgsmål

Vi anvender kun miljøgodkendte algemidler, og derfor vil blomsterne ikke gå ud, hvis de får algemidler på sig. Det kan dog ske, at bladene får pletter, samt at ramte blomster og blade falder af - derfor anbefaler vi altid, at man flytter eller afdækker blomster, som man er særlig glad for, men det er ikke et krav fra vores side.

Når dit tag eller facade er blevet algebehandlet, vil algerne have svært ved at sætte sig fast i helt op til 9 måneder. Vi anbefaler derfor, at man får en algebehandling hvert år for at undgå nye algedannelser. Mange kunder vælger da også at lave en serviceaftale hos os, hvor vi kommer en gang om året og laver en algebehandling. På den måde behøver man ikke længere at bekymre sig om alger på tag eller facade.

Det er ikke muligt at svare på, hvor lang tid en algebehandling tager. Det kommer nemlig an på, om vi algebehandler fliser, facade eller tag, samt om overfladen er nemt tilgængelig. Derudover forlader vi ikke vores arbejde, før vi er tilfredse med resultatet, og dette kan variere fra opgave til opgave. 

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på algebehandling

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.