Effektiv fliserens

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores algebehandlinger, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Er dine fliser blevet mæt af dage?

Vi tilbyder professionel fliserensninger, der inkluderer alt fra algebehandling af fliser og mekanisk rensning til imprægnering af fliser. I vores behandlinger går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Så hvis dine fliser i f.eks. indkørslen eller på terrassen trænger til et frisk pust, kan vi hjælpe dig. Vi har specialudviklet maskiner til at udføre arbejdet til perfektion, mens vi tager højde for miljøet og derfor kun anvender miljøvenlige materialer og fremgangsmåder.

Trænger din træterrasse til en opfriskning?

Med vores behandling og rensning af træterrassen sørger vi for, at algerne forsvinder og fremadrettet får de vanskeligste levevilkår. Derudover får træterrassen et flot og ensartet look, der gør dig helt klar til sommerhalvårets mange hyggelige stunder udendørs. Uanset, om du ønsker imprægnering, algebehandling eller rensning af træterrassen kan vi hjælpe dig, mens du slipper for olieringsbesværet og mange timers vedligeholdelsesarbejde.

Fugesand

Tilkøb fugesand for 10.kr pr m2.

Når du fylder fugen op med fugemateriale kan frøet ikke spire. Ukrudt, der spreder sig med rodnet, skal fjernes eller bekæmpes, før fugerne fyldes op med fugesand.

Fliserens-alger

SE VORES PRISER HER

PAKKE 1

Kr. pr./m2 43 Kr. pr./m2 32
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al mos, flisepest, snavs og alger væk med et tilpasset tryk så overfalden ikke ødelægges. Slutteligt skummer vi med en gang algebehandling, som forebygger mod nye vækster.
Spar 25%

PAKKE 2

Kr. pr./m2 68 Kr. pr./m2 51
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al mos, flisepest, snavs og alger væk. Dernæst algebehandling til forebyg af nye vækst og afslutter med en nano imprægnering som forlænger resultatet i op til 4 gange så lang tid.
SPAR 25%

PAKKE 3

Kr. pr./m2 78 Kr. pr./m2 58
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al snavs og alger væk, skummer med algebehandling til forebyg mod nyvækst, nano imprægnere for forlængelse af resultat og slutter af med at ligge ukrudtshæmmende sand mellem fliserne
SPAR 25%

Fliserens med fokus på miljøet

Vi er stolte over, at vi tilbyder algebehandling i hele Danmark, som er miljøgodkendt. Det betyder, at vores kunder ikke behøver bekymre sig om naturen, når vi udfører algebehandling, facaderens eller tagrens. Vi har stor respekt for miljøet, og det skal også afspejle sig i vores arbejdsmetoder og midler. Vi har derfor speciallavet maskiner, der skåner overfladen, så materialet ikke bliver beskadiget og må skiftes tidligere end nødvendig, og vores algemidler er miljøgodkendte, og er derfor ikke farlig for hverken dyr, blomster eller mennekser. Selvom vi har valgt at behandle med miljøgodkendt algemidler, så er vores behandlinger utrolig effektive. Vi kan derfor garantere et godt resultat, når du vælger os.  Lad os stå for din fliserens og nyd den store forskel sådan en gør for helhedsudtrykket. Vi tilbyder også en gratis og uforpligtende fliserensprøve, hvor du har mulighed for at se, hvordan en fliserens vil få dine fliser til at se ud. 

Tøv ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til vores algebehandling af fliser eller til andre af vores behandlinger? Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan blive sikker på, hvilken fliserens der vil passe bedst til dit behov. Med vores ekspertviden inden for branchen har vi gennem årene vejledt og hjulpet mange husejere med at få flotte rene terrasser, gangstier, indkørsler og meget mere. Få et uforpligtende tilbud på en fliserens herunder.

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger og rykker hurtigt ud til dig – og påbegynder rensningen. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Et udpluk af de byer, vi kører til

Priser på årlig service af fliser

Fliseareal op til

100 kvm.

995,-

inkl. moms

Fliseareal op til

150 kvm.

1095,-

inkl. moms

Fliseareal op til

200 kvm.

1295,-

inkl. moms

Fliseareal op til

250 kvm.

1495,-

inkl. moms

Fliseareal op til

300 kvm.

1695,-

inkl. moms

Ofte stillede spørgsmål

Hos os kan du vælge mellem tre forskellige pakker, der møder forskellige behov til, hvad man ønsker af fliserensen. Lige meget hvilken pakke, du vælger, så er du dog altid garanteret, at vi renser dine fliser og udfører en algebehandling. Mange af vores kunder vælge efterfølgende at få en nano imprægnering, da dette forlænger resultatet holdbarhed med op til fire gange

Hos Algerensning.dk har vi fået speciallavet maskiner, der er yderst skånsomme for flisernes overfalde. Derudover bruger vi kun miljøgodkendte algemidler, der også betyder, at fliserne ikke bliver udsat for skrappe midler, der kan ødelægge flisernes overflade. Anvender man ikke skånsomme maskiner og midler, så kan flisernes overflade blive beskadiget, hvilket efterlader flisen mere modtaglige overfor alger, mos og flisepest.

Mange tror, at en algebehandling af deres fliser også vil fjerne flisepesten. Dette er dog desværre ikke rigtigt. Flisepest er meget genstridig, og det vil kræve en fliserens før man kan komme det til livs.

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på fliserens

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.