Effektiv facaderens

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores tagrens, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Trænger din facade til en kærlig hånd?

Hos Algerensning.dk har vi det helt rette udstyr til at gøre din facade ren – det garanterer vi dig!
Vi benytter os af miljørigtige produkter, holder altid aftalen og rydder pænt op efter os efter endt arbejde. Når du vælger en facaderens hos os, får du

Personlig rådgivning hjemme hos dig, betaler sig

Ønsker du at få foretaget en mekanisk rensning og/eller imprægnering af din facade, vil vi uden beregning komme ud og besigtige den konkrete opgave, for at give de bedste råd og den bedste vejledning, samt foretage en opmåling og udføre en gratis prøverensning på din egen facade. Sammen finder vi den helt rigtige løsning og pris på netop din opgave.

 

 

Se vores priser her

ALGEBEHANDLING AF FACADE

Fra kr.1500 Fra kr. 1125
  • Alge/skumbehandling
  • Facaderens
  • Imprægnering
Vores algebehandling har fuld effekt efter 24 timer, hvorefter alger og mos går derefter i forrådnelse. Alt efter lagets tykkelse går der 1 dag op til 6 måneder før det endelige resultat ses. Har du mos og grå lav på facaden, kan det tage længere tid hvoraf vi anbefaler algebehandling både forår og efter. Pris er Inkl. moms.
SPAR 20%

FACADERENS OG IMPRÆGNERING

Kr. pr./m2 68 Kr. pr./m2 51
  • Alge/skumbehandling
  • Facaderens
  • Imprægnering
Vi renser overfladen skånsomt med vand i rette mængder og tryk. Herefter giver vi facaden algebehandling som går i dybden og fjerner ikke synlige alger. Til slut giver vi facaden nano imprægnering som beskytter overfladen mod nye belægninger, hvorefter du enten kan male overfladen - eller få 15 års garant med vores serviceaftale. Pris er Inkl. moms.
SPAR 20%

Professionel facaderens - få rene facader

Hos Algerensning.dk er vi specialister i facaderens. Vi har gennem mange år samlet erfaring inden for algebehandling, herunder rensning af mange forskellige typer af facader, hvorfor vi er eksperter inden for facaderens. Det betyder helt præcist, at vi ved, hvordan vi skal behandle din facade og de uønsket alger på en måde, der er effektiv og professionel, men som absolut ikke går på kompromis med facadens overflade eller miljøet. En facade er dit hus udvendige udtryk, hvorfor rigtige mange af vores kunder vælger en kombination af vores facaderens og vores tagrens, så huset ser rent, vedligeholdt og indbydende ud. Ens for alle vores algebehandlinger er, at vores medarbejdere er imødekommende og topprofessionelle, samt er vores algemidler miljøgodkendte og vores maskiner er speciallavet til at være skånsom mod overfladerne. 

 

 

Har du et spørgsmål

Skulle du sidde med et spørgsmål til vores facaderens eller andre algebehandlinger, så er du velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi hjælper og vejleder altid vores kunder efter bedste evne, så de kan få det resultat, som de ønsker. Det betyder også, at vi har en høj kundetilfredshed, da vi er imødekommende, lyttende og professionelle i vores møde med kunderne – derudover er vi resultatorienteret, og vi forlader ikke opgaven førende resultatet er helt i top. Har du spørgsmål om muligheden for at kombinere facaderens med en fliserens eller algebehandling, så giver vi gerne et tilbud på en sådan kombination. 

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger og rykker hurtigt ud til dig – og påbegynder rensningen. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken behandling din facade kræver eller om din facade overhovedet kan renses, så kan du altid tage kontakt til os via mail eller telefon - vi kommer også gerne ud til din bolig, så du kan få personlig rådgivning om, hvordan vi vil kunne behandle din facade.

Når vi har udført en facaderens hos dig, går der maksimalt 24 timer før alge/skumbehandlingen har nået sin fulde effekt. Derefter kan der går mellem én dag og op til seks måneder før man kan se det endelig resultat. Dette varierer blandt andet efter, hvor tykt laget med alger er. 

Nej, du behøver ikke være hjemme, når vi kommer og renser din facade. Det er dog vigtigt, at vi har adgang rundt om huset, og du inden vi kommer har fjernet ting og planter, der ikke må blive ramt af alge/skumbehandlingen. 

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på facaderens

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.