Hulmursisolering

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores hulmursisolering, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Mangeårig erfaring inden for isolering

Vi har bred erfaring inden for isoleringsarbejde, hvor både hulmursisolering og loftisolering er vores kernekompetencer. Du er altid velkommen til at tage kontakt for uforpligtende tilbud og et gratis isoleringstjek.

Hulmursisolering

Isoleringsarbejdet er vigtigt at få foretaget professionelt af fagfolk, hvis resultatet skal blive holdbart for fremtiden. Derfor tilbyder vi at udføre hulmursisoleringen for dig, hvor vi starter med en grundig opmåling af emnet, hvorefter vi fjerner nogle mursten og blæser granulatet ind i hulmuren. Vi gør både brug af ISOVER og papirisolering, der tilsammen giver den stærkeste isolering, der holder i mange år fremadrettet. Vi anvender kun de bedste materialer på markedet, som kommer fra anerkendte leverandører – og derfor er kvalitetsmaterialerne dækket ind af garantiordninger.

Små-Mænd

SE VORES PRIS HER

HULMURSISOLERING

Få kompetent service og professionel hulmursisolering

kr 200 Pr. m2
  • Intet kørselstillæg
  • Holdbart resultat
  • ISOVER & Papirisolering
  • Bedste materialer på markedet
  • Bred erfaring med isoleringsarbejde

FAQ - Ofte stillede spørgsmål vedr. efterisolering af hulmuren

Der findes ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål. For huse er som mennesker – de er alle forskellige. Isoleringsløsningen for lige netop dit hus afhænger blandt andet af husets konstruktion og alder og murværkets type og beskaffenhed.

Men helt overordnet anbefaler vi den materialetype, der hedder mineraluld, når det handler om hulmursisolering. Det er kort fortalt det materiale, der er bedst til formålet.

I Dansk Isolering har vi valgt at arbejde med tre forskellige produkter til hulmursisolering, der falder ind under fællesbetegnelsen mineraluld. Vi arbejder med Rockwool, Isover og Knauf – simpelthen fordi, det er de bedste produkter på markedet.

Vælger du Dansk Isolering til at give dit hus isoleringstjek og et tilbud på hulmursisolering, kan du være sikker på 4 ting:

Vi gennemfører et grundigt tjek af dit hus og dets beskaffenhed
Vi giver en professionel vurdering af, om det muligt og rentabelt at hulmursisolere dit hus
Du får et gennemskueligt tilbud – med udgangspunkt i en fast, lav kvadratmeterpris 200 kr.
Den løsning vi anbefaler er individuelt tilpasset til lige netop dit hus.

Der stilles tit spørgsmål omkring hvorvidt huset kan blive for tæt, og det er lidt en myte som er baseret på forvirring. Når der bruges stenuld i hulmuren gør det ikke huset tættere, men det gør det varmere. Udfordringen ved hulmursisoleringen findes hvis bagvæggen i forvejen er våd. Bagvæggen er den der vender ind mod huset. Vandet i i bagvæggen ikke kan nemlig ikke komme ud så hurtigt som tidligere pga. af det indblæste isoleringsmateriale. Derfor slipper vandet / fugten ud i rummet i stedet, og der kan der godt komme fugtskjolder. Læs vores artikel om isolering af hulmur

Vi kører over hele landet og vil gerne komme forbi for at tjekke din hulmur. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud i forbindelse med besøget. Ønsker du dette skal du blot bestille et gratis isoleringstjek via vores formular. Den kan finde øverst på siden her.

Vi mener at papirisolering bør bruges på lofter og i etageadskillelser, hvor de omkringliggende materialer passer godt hertil. En hulmur består i sin grundform af mineraler (sten, ler, kalk). Det gør mineraluld til hulmursisolering også. Derfor rådgiver vi til at vælge mineraluld (glasuld eller Rockwool) til hulmursisolering.

Det skal dog siges at der findes et papirulds produkt til isolering af hulmuren. Men vores erfaring fortæller os at et mineralulds produkt gør sig bedre til denne type af isoleringsarbejde.

Der er mange faldgrupper når hulmuren isoleres, og det er bestemt ikke en gør det selv opgave. Her er nogle eksempler på problemer der kan opstå i forbindelse med isoleringsopgaven:
Bagmuren kan gå i stykker.
Formuren kan frostspringe.
Fugerne kan være dårlige.

Det skal nævnes, at disse scenarier hører til sjældenhederne, og opstår som oftes grundet mangelfuld know how. Hos Dansk Isolering forsøger altid at afdække risici, inden arbejdet udføres. Skulle det alligevel ske at uheldet er ude, finder vi altid en god løsning på at afhjælpe problemerne uden at du kommer til at ligge til last for dette.

Der findes en hel del forskellige produkter, som kan anvendes til isolering af hulmuren. Valget af produkt eller materiale, som vi kalder det kommer helt an på konstruktionen af din hus. Blandt andet er sokkelen på huset en væsentlig faktor når der skal vælges isoleringsmateriale.

I nogle hulmure anvendes Isopearl (Flamingo), hvilket er et rigtig godt materiale at bruge, især i hulmure hvor der er stor risiko for opstigende fugt. Isopearl er også godt i krybekældre og andre små hulrum.

Papiruld har også et specielt udviklet produkt der hedder Papiruld Hulmur, som er udviklet til det man kalder tunge ydervægge – altså der hvor både indervæg og ydervæg består af beton eller mursten.

I gamle dage anvendte man også lecasten, men det er man helt gået fra igen. Det er faktisk nogle af de materialer vi indimellem suger ud inden vi efterisolerer hulmuren.

Hos Dansk Isolering anvender vi oftest mineraluld til hulmursisoleringen. Det gør vi fordi hulmuren består af mineraler (sten, ler, kalk). Det gør mineraluld også. Derfor rådgiver vi til at vælge mineraluld (glasuld eller Rockwool) til hulmursisolering.

Svaret her er JA! der er hulmure som af forskellige årsager ikke kan isoleres. Derfor sørger vi altid for at besøge huset, inden arbejdet igangsættes. Faktisk vil vi helst også gerne aflægge et besøg, inden tilbud afgives (HER MÅ DER IKKE HERSKE USIKKERHED!). Vores isoleringskonsulenter gennemgår hele din hulmur og dens isoleringsmuligheder. Her gennemgår konsulenten blandt andet:

Om hulmuren allerede er isoleret
Om materialet i hulmuren, hvis den er isoleret, er sunket sammen. Og om det derfor vil give mening at genopfylde hulmuren.
Om materialet, hvis hulmuren er isoleret er af så ringe kvalitet eller i så ringe stand at det vil give mening at suge det eksisterende isolering ud, og herefter indblæse ny isolering.
Om afstanden imellem indervæg og ydrevæg er stor nok til at det kan betale sig, at indblæse isolering i muren.

Du kan regne med at vi er altid ærlige i vores vurdering. Også når vi ikke mener, at huset bør hulmursisoleres.

Hulmursisolering er en isoleringsform der tjener sig hjem hurtigst. Det skyldes den store afkølingsflade, der ofte er helt tom. I modsætning til et loft som sjældent er helt uden isolering, så er det ofte tilfældet ved hulmuren. Derfor har hulmuren også den hurtigste tilbagebetalingstid.

Din investering er hurtigt tjent hjem igen

Hvis du isolerer du din hulmur vil du allerede det 2. år have tilbagebetalt udgiften til isoleringsopgaven. Herefter vil du spare 8.890 kr / årligt på varmeregningen.

Beregnings grundlag
Opvarmningskilde: Olie 10 kr. pr. liter
Areal af ydrevæg ( døre + vinduer fratrækkes): 120 m2
Eksisterende isolering: Ingen
Hulmuren isoleres med: 60 mm

Din årlige besparelse
Du sparer: 889 liter olie
Du sparer i kr: 8.890 kr
Den vejledende udgift til isolering er 17.600 kr

Tilbagebetalingstid: 1.97 år


Se flere beregningseksempler på hvor hurtigt hulmursisolering er tjent hjem

Har du behov for opfyldning og efterisolering af allerede isolerede vægge i dit hus, kan vi naturligvis tilbyde det samme produkt, som hulmuren allerede er isoleret med. Dog ikke skum, Leca og Vermiculitt. Skum er et produkt, man anvendte til hulmursisolering i starten af 80’erne: Det virker ikke. Leca har ikke ret god isoleringsevne og Vermiculitt suger fugt. Leca og Vermiculitt suger vi ud af hulmuren for ca. kr. 60-100 pr. m2 afhængig af opgavestørrelse.

Alle der får udført energimæssige forbedringer, har ret til et såkaldt PSO tilskud beregnet ud fra kWh (Kilowatt-hour/KiloWattTime). Det er en god ordning – en ordning man som forbruger selv betaler til. Derfor er det også kun rimeligt, at man får noget den anden vej.

Dansk Isolering forestår indberetning og dokumenthåndtering, og får også tilskuddet udbetalt. Når tilskuddet ikke fremgår direkte af vores priser, skyldes det at vi ønsker nemme og gennemskuelige priser hvor alt er inklusive. Men PSO midlerne er fratrukket. Læs vores artikel om tilskud fra energiselskaberne

Alle tre produkter er mineraluld, men hvordan adskiller de sig fra hinanden, og hvad egner de sig særligt til?

Rockwool er opkogte sten og kaldes derfor stenuld. Isover og Knauf er opkogt glas og kaldes derfor glasuld. Men alle tre produkter består i bund og grund af det samme som murværket: Forædlet sten, sand, ler, sand og grus.

Rockwool Rock fill

Er lavet af samme grundprodukt som mursten: Sten
Er diffusionsåbent ligesom murværket

Isover glasuld

Er lavet af opkogt glas
Er diffusionsåbent
Vejer ikke helt så meget, som de to øvrige produkter, hvilket kan have sine fordele i nogle hulmure
Knauf mineraluld

Har den bedste isoleringsværdi: Helt ned til Lambda 0,034 (klasse 34)
Kan bruges i meget smalle vægge, helt ned til ca. 3 cm

Hulmursisolering med ROCKWOOL eller ISOVER for kr. 200 pr. m² – Alt inklussive også moms

Alt er med i prisen på hulmursisolering:

Udtagning af mursten før hulmursisolering og isætning af mursten efter hulmursisolering.

Filtsning af væggen efter hulmursisolering, hvis den er vandskuret.

Oprydning efter endt hulmursisolering.
Markedets bedste produkt til hulmursisolering!
Vi bruger ROCKWOOLS hulmursfyld til hulmursisolering, med lav lambdaværdi 0,044. Lav lambdaværdi = bedre hulmursisolering.

Læs mere om hulmursisolering med svar på forskellige spørgsmål omkring hulmursisolering. Hvis du har spørgsmål til hulmursisolering, er du velkommen til at kontakte os – uforpligtende, naturligvis!

Vi udfører hulmursisolering hurtigt, seriøst og uden gener for dig.

Overvejer du en at få hulmursisoleret ? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud inkl en beregning på tilbagebetalingstid, så du kan se din besparelse på varmeregningen og hvor hurtigt din investering har tjent sig selv hjem

Der er rigtig mange fordele ved at isolere hulmuren i din bolig. Du er formodentlig allerede bekendt med de store økonomiske gevinster ved isoleringen. Men herudover findes der en lang række andre bonus fordele. F.eks:

Vil du også få et godt indeklima, hvor du blandt andet slipper af med skimmelsvamp i krogene hvor væggene mødes.
Dit CO2 aftryk på vores planet, bliver også betydelig mindre idet varmen ikke længere vil sive ud igennem væggene på din bolig. Altså mindre udgift til varme er lig med mindre CO2 udslip
Hvis du via din hulmursisolering opnår et bedre energimærke, vil din bolig stige betydeligt i værdi. Man siger som tommelfinger regel at boligen stiger ca. 100.000 kroner for hvert energimærke den går op.
Står du i en situation hvor du skal sælge din bolig, er især energimærket og dit dokumenteret mindre varmeforbrug, med til at gøre dit hus mere attraktivt og dermed nemmere at sælge.

En isoleringsopgave starter altid med et isoleringstjek. Sådan et tjek kan du bestille helt gratis og uforpligtende via vores hjemmeside. Du kan blot anvende formularen øverst på denne side du står på nu. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon nummer: 30 74 74 30. Vi står altid til rådighed med gode svar på de spørgsmål, som du må have i forbindelse med en forestående isoleringsopgave. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på hulmursisolering

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.