Professionel tagrens

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores tagrens, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Miljøvenlig tagrens med godkendte produkter

Det kan være en vanskelig disciplin at bekæmpe skidt og alger på sit tag – og samtidig tage hensynstag til miljøet. Et grimt og beskidt tag ser ikke bare træls ud – det er også dårligt for dit tags holdbarhed.

Med en tagrens fra Algerensning.dk får du kvalitets arbejde med resultat for øje, UDEN at vi går på kompromis med naturen. Vi giver dit tag nyt liv så det holder længere og du mindsker dyre reparationer – al sammen med god samvittighed. 

Med vores tagrens tilbyder vi at udføre professionel algebehandling samt imprægnering af dit tag. 
Vores erfarne og venlige medarbejdere sørger for, at du, som kunde, får en effektiv og professionel tagrens. Vi inkluderer altid

Kundetilfredshed er vigtigt for os, og derfor kvalitetsikrer vi altid vores arbejde, så både vi selv og kunden er tilfreds med det udførte arbejde.

Se vores priser her

DYBDEGÅENDE TAGRENS

Pris gives efter besigtigelse

Rens af tag
  • Opmåling og vurdering af tag
  • Effektiv og skånsom rensning af tag
  • Algebehandling af tag
  • Evt. imprægnering
  • Kvalitetstjek
  • Slutrengøring
*Ved svært fremkommelige steder eller anseeligt smudsbelægning, må der regnes med et tillæg i prisen.​
SPAR 20%

Få en tagrens og forlæng dit tags levetid

Hos Algerensning.dk har vi mange års erfaring inden for algebehandling, og derfor er vi blandt andet specialister i tagrens. Med vores erfaring kan du være sikker på, at vores råd og vejledning er baseret på vores viden inden for branchen – hvilket er ens for alle vores arbejdsområder. Med vores mange års erfaring inden for tagrens og andre algebehandlinger garanterer vi et godt resultat, hvor der ikke er gået på kompromis med overfladens styrke eller miljøet. Vi anvender nemlig kun speciallavet maskiner og miljøgodkendte algemidler, da vi har respekt for din bolig og miljøet. Du kan derfor roligt få udført en tagrens uden bekymringer for dit tag eller naturen.

Har du et spørgsmål

Måske sidder du med et spørgsmål omhandlende tagrensning og din bolig eller en af vores andre behandlinger som fliserens, algebehandling eller facaderens. Lige meget hvilket spørgsmål du måtte have, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at råde og vejlede dig inden tagrens og algebehandling, så du kan få netop den behandling, der passer bedst til dit behov. Nedenfor kan du bestille et uforpligtende tilbud på en tagrens til din bolig.

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger og rykker hurtigt ud til dig – og påbegynder rensningen. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Et udpluk af de byer, vi kører til

Ofte stillede spørgsmål

Når dit tag er dækket med alger og mos, kan det have en stor betydning for tagets levetid. Algernes rødder trænger ind i tagpladerne, hvor de sætter sig fast. Når frosten kommer, så vil rødderne udvide sig inde i tagpladerne, hvilket kan medføre flere risici for dit tag som eksempelvis utæthed, frostsprægninger og forskydelser.

Ja, det gør vi. Når vi alligevel er oppe på taget, så renser vi også dine tagrender for overskydende væske og andet. Du slipper altså selv for at skulle have stigen frem efterfølgende. 

Nej, der vil ikke komme vand ind under taget, når vi algebehandler dit tag. Dette skyldes, at taget bliver bruset over med algemidlet. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt der kommer vand ind imellem tagsten og tagplader - så længe dit tag holder tørt i sne- og regnvejr, så vil det også holde tørt under algebehandlingen.  

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på tagrens

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.