Professionel tagrens i Odense

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores tagrens, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Beskyt dit tag mod alger og snavs med en tagrens i Odense

Bor du i Odense, og trænger dit tag til en tagrens? Så er Algerensning.dk det optimale valg. Vi har mange års erfaring inden for faget, og derfor garanterer vi et flot resultat, når vi har rense dit tag i Odense. Med vores kompromisløse tilbud af tagrens er du sikker på, at dit tag får den rette behandling, så det igen kan modstå sæsonens mange risici som frostsprængning, utætheder og forskubninger i tagplader- og sten. Når vi udfører tagrens i Odense, sørger vi for at

En tagrensning er en investering i dit tags levetid, og det kan derfor spare jer mange penge på sigt, når I vælger at få en tagrens i Odense.

Se vores priser her

DYBDEGÅENDE TAGRENS

Pris gives efter besigtigelse

Rens af tag
  • Opmåling og vurdering af tag
  • Effektiv og skånsom rensning af tag
  • Algebehandling af tag
  • Evt. imprægnering
  • Kvalitetstjek
  • Slutrengøring
*Ved svært fremkommelige steder eller anseeligt smudsbelægning, må der regnes med et tillæg i prisen.​
SPAR 20%

Forlæng dit tags levetid med en tagrens i Odense

Hos os møder du specialister i tagrens med mange års erfaring, og du kan derfor altid være sikker på, at vores råd og vejledning er baseret på vores erfaringer og ekspertise – og dette er gennemgående for vores arbejde. Vi er kun tilfredse, når resultatet er helt i top. Selvom det gode resultat er meget vigtigt for os, så går vi ikke på kompromis med miljøet, som vi har en stor respekt for. Derfor er vi stolte af, at vi kun anvender miljøvenlige materialer og fremgangsmåder, når vi udfører tagrens i Odense.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til tagrensning i Odense eller til andre af vores behandlinger, så er vi klar til at råde og vejlede dig ud fra dit tag og dets behov, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Alle tag kan renses og behandles, og er du interesseret i, at vi kommer og besigtiger dit tag, så giver vi gerne med et uforpligtende tilbud på, hvad et tag i Odense vil koste for dig.

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger og rykker hurtigt ud til dig – og påbegynder rensningen. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Et udpluk af de byer, vi kører til

Ofte stillede spørgsmål

Når dit tag er dækket med alger og mos, kan det have en stor betydning for tagets levetid. Algernes rødder trænger ind i tagpladerne, hvor de sætter sig fast. Når frosten kommer, så vil rødderne udvide sig inde i tagpladerne, hvilket kan medføre flere risici for dit tag som eksempelvis utæthed, frostsprægninger og forskydelser.

Ja, det gør vi. Når vi alligevel er oppe på taget, så renser vi også dine tagrender for overskydende væske og andet. Du slipper altså selv for at skulle have stigen frem efterfølgende. 

Nej, der vil ikke komme vand ind under taget, når vi algebehandler dit tag. Dette skyldes, at taget bliver bruset over med algemidlet. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt der kommer vand ind imellem tagsten og tagplader - så længe dit tag holder tørt i sne- og regnvejr, så vil det også holde tørt under algebehandlingen.  

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på tagrens

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.