Fliserens-trin-for-trin

Bestil en gratis prøverens

Sådan udfører vi en fliserens

Når du vælger en fliserens hos os, så kan du være sikker på, at vi går grundigt til værks. Nedenfor har vi beskrevet, hvordan en fliserens fra Dansk Alge- og facaderensning foregår. 

Trin 1 – Gratis prøverens og opmåling
Når vi møder dig på adressen, så starter vi altid med at gennemgå flisearealet – her vil vores erfarne fliserenser foretage en opmåling af jeres fliseareal og ligeledes foretage en vurdering af flisernes tilstand, som kan have indflydelse på, hvordan vi griber fliserensen an.

Hvis du ønsker, at vi skal foretage en prøverens på et stykke af dine fliser, så kan vi sagtens gøre det – endda ganske gratis. Vores prøverens giver dig mulighed for med egne øjne at se, hvor effektiv en fliserens vil være på netop dine fliser.

Efter prøverensen og opmålingen præsenterer vi dig for en fast pris på opgaven. Herefter er det op til dig, om vi skal fortsætte fliserensningen med det samme eller finde en fremtidig dato. Læs mere eller bestil en prøverens

Trin 2 – Rensning af fliser
Når vi er blevet enige om, hvilken rens der skal foretages, så påbegynder vi rensning af fliserne. Her vil vores fliserenser både fjerne mos, flisepest og alger, så dine fliser allerede her vil fremstå rene og pæne igen. Du vil derfor hurtigt kunne se effekten af arbejdet.

Det er vigtigt at understrege, at vi IKKE renser fliser ved brug af højtryksrensning, idet det ofte vil ødelægge flisernes belægning, fordi trykket bliver for kraftfuldt. Med vores specialudviklede udstyr udsættes fliserne ikke for samme belastning, da vi renser med en større vandmængde, der vasker fliserne i stedet for at spule dem. Det giver en yderst effektiv og samtidig meget skånsom rensning af fliser, som passer til alle flisetyper.

Trin 3 – Algebehandling
Efter rensningen af fliserne påføres de en forebyggende algebehandling, som sikrer, at evt. efterladenskaber og sporer, der kan sidde tilbage i fuger og/eller i flisernes porer, bliver nedbrudt. På den måde forebygger og forlænger vi resultatet af din fliserens.

Når vi har påført vores algebehandling, skal fliserne tørre. Vi kører derfor videre på ruten og vender tilbage ca. 7 arbejdsdage efter for at færdiggøre de sidste trin i rensningen af dine fliser, når vejret tillader det.

Trin 4 – Imprægnering af fliser
Dansk Alge- og Facaderensning har udviklet en imprægnering, der ligger en overfladebeskyttelse på flisen og samtidig reducerer fugtoptaget i flisen med op til 85%.

Imprægneringen er et beskyttende skjold, der beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner de vækstbetingelser, der er grobund for diverse vækster. Imprægnering af fliserne giver et markant mere langtidsholdbart resultat, og derfor anbefaler vi altid, at man får denne forseglende behandling.

Trin 5 – Påfejning af fugesand 
Ved rensning af fliser vil en smule af flisefugen blive skylle væk, og derfor er det altid en god idé at få lagt noget frisk fugesand på fliserne. Sandet stabiliserer fliserne, så de ikke bliver løse, og formindsker samtidig risikoen for mos og ukrudt. Vi benytter os af Danfugesand, som har en ukrudtshæmmende egenskab, der skaber et ugunstigt miljø for fremtidigt ukrudt.

Du kan vælge selv at stå for fugesandet eller lade os klare det for dig.

OBS: Fejning af sand er ikke som standard inkluderet i vores tilbud. Ønsker du, at vi fejer sand for dig, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud på fliserens.

Trin 6 – Oprydning og kvalitetstjek
Efter udført fliserens sørger vi selvfølgelig for, at din terrasse, have, facade og/eller dine vinduer er i samme pæne stand, som da vi kom. Vi søger derfor altid for at vaske det skidt og møg væk, der evt. er opstået som følge af rensning af dine fliser.

Vi foretager også løbende kvalitetstjek for hvert trin i fliserensningen. Det betyder, at vi ikke går videre i processen, før vi kan godkende og stå inde for det forudgående trin. Vi sætter høje standarder for vores arbejde, og efterlader først opgaven, når begge parter er glade og tilfredse.

 

Scroll til toppen

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.