Professionel fliserens i Svendborg

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores algebehandlinger, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Få skinnende rene fliser med en fliserens i Svendborg

Vi ved, at fliserne i din indkørsel eller på terrassen har en stor betydning for det æstetiske udtryk for din bolig. Fliser der er fyldt med flisepest og alger kan gøre selv den varmeste sommerdag lidt kedeligere. Gør dig selv, og dine fliser, en tjeneste – få en rens af dine fliser i Svendborg og slip for at irritere dig over den grønbrune udstråling, dine fliser har lige nu. Algerensning.dk er din professionelle fliserenser i Svendborg, og vi tilbyder blandt andet

Med vores mange forskellige behandlinger inden for fliserens kan du selv vælge, hvor mange og hvilke behandlinger, der er de rigtige for, at dine fliser bliver fine igen. Er du i tvivl om netop dette, så hjælper vi selvfølgelig med råd og vejledning til, hvilke behandlinger dine fliser behøver. Når vi behandler dine fliser i Svendborg, er det vigtigt for os, at du får det optimale resultat, som du bliver glad for. Og ønsker du, at det flotte resultat af fliserensen skal vare så længe som muligt, så anbefaler vi, at du tilvælger en nano imprægnering, der forlænger resultatet med helt op til fire gange.

Fliserens-alger

Fast opstartspakke

Alle vores fliserens leveres med en fast opstartspakke, der inkluderer de første 40 m2. Udover de første 40 m2 fliserens, så inkluderer den faste opstartspakke: 

Pris: 3.650,- inkl. moms

Ovenstående er en minimumspris for fliserens. Læs mere om vores pakker og se priser herunder.

SE VORES PRISER HER

PAKKE 1

Kr. pr./m2 43 Kr. pr./m2 32
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al mos, flisepest, snavs og alger væk med et tilpasset tryk så overfalden ikke ødelægges. Slutteligt skummer vi med en gang algebehandling, som forebygger mod nye vækster.
Spar 25%

PAKKE 2

Kr. pr./m2 68 Kr. pr./m2 51
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al mos, flisepest, snavs og alger væk. Dernæst algebehandling til forebyg af nye vækst og afslutter med en nano imprægnering som forlænger resultatet i op til 4 gange så lang tid.
SPAR 25%

PAKKE 3

Kr. pr./m2 78 Kr. pr./m2 58
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al snavs og alger væk, skummer med algebehandling til forebyg mod nyvækst, nano imprægnere for forlængelse af resultat og slutter af med at ligge ukrudtshæmmende sand mellem fliserne
SPAR 25%

Fliserens i Svendborg med fokus på et holdbart resultat

Hos os møder du specialister i alle former for algebekæmpelse, og du kan derfor altid være sikker på, at vores råd og vejledning er baseret på vores erfaringer og ekspertise – og dette er gennemgående for vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor har vi også specialudviklet maskiner, som vi bruger til vores arbejde med fliserens, så vi er sikre på, at resultatet er helt i top. Selvom vores resultater er helt i top, så har vi en stor respekt for miljøet, og derfor er vi stolte af, at vi kun anvender miljøvenlige materialer og fremgangsmåder, når vi udfører fliserens i Svendborg.

Tøv ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til vores fliserens pakker eller til andre af vores behandlinger, så er vi klar til at råde og vejlede dig ud fra dine fliser, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Alle fliser kan renses og behandles, og er du interesseret i at vide mere om, hvad dine fliser har brug for, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på, hvad en fliserens i Svendborg vil koste.

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger og rykker hurtigt ud til dig – og påbegynder rensningen. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Et udpluk af de byer, vi kører til

Bestil en fliserens i dag

Hvad siger vores kunder?

Hos Algerensning.dk går vi højt op i vores kunders tilfredshed. Vi bestræber os altid på at levere en service i verdensklasse og slutresultater som overgår forventningerne. For at kunne opretholde en høj standard og kundetilfredshed, tager vi højde for den feedback som vi indsamler fra vores kunder. Vi håber du vil bruge et par min. på enten at skrive en anmeldelse eller læse omkring tidligere kunders erfaringer med os.

"Vores terrassefliser var ved at være træt af dage og så virkelig træls ud! Efter en professionel rensning fra algerensning.dk er det ligesom at få lagt helt nye fliser"

- Frederik Dalgaard

"Vi troede egentligt ikke at vores fliser var til at redde, da vi ikke har gjort noget ved dem i lidt lang tid.. Men vi blev klogere og er enormt glade for resultatet"

- Morten Johansen

"Hurtigt og effektivt. Det kan ikke gøres meget bedre"

- Lotte Johansen

Ofte stillede spørgsmål

Hos os kan du vælge mellem tre forskellige pakker, der møder forskellige behov til, hvad man ønsker af fliserensen. Lige meget hvilken pakke, du vælger, så er du dog altid garanteret, at vi renser dine fliser og udfører en algebehandling. Mange af vores kunder vælge efterfølgende at få en nano imprægnering, da dette forlænger resultatet holdbarhed med op til fire gange

Hos Algerensning.dk har vi fået speciallavet maskiner, der er yderst skånsomme for flisernes overfalde. Derudover bruger vi kun miljøgodkendte algemidler, der også betyder, at fliserne ikke bliver udsat for skrappe midler, der kan ødelægge flisernes overflade. Anvender man ikke skånsomme maskiner og midler, så kan flisernes overflade blive beskadiget, hvilket efterlader flisen mere modtaglige overfor alger, mos og flisepest.

Mange tror, at en algebehandling af deres fliser også vil fjerne flisepesten. Dette er dog desværre ikke rigtigt. Flisepest er meget genstridig, og det vil kræve en fliserens før man kan komme det til livs.

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på fliserens

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.