Professionel fliserens i Middelfart

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores algebehandlinger, så er du velkommen til at udfylde nedenstående og bliv ringet op til en snak.

Få skinnende rene fliser igen med fliserens i Middelfart

Fliser, der er ramt af flisepest, alger og mos, giver mange lysten til at investere i en højtryksrenser og komme problemet til livs. Dette kan dog beskadige dine flisers overflade, så de bliver meget mere modtagelig over for netop alger, flisepest og lignende – hos Algerensning.dk tilbyder vi en professionel fliserens i Middelfart. Vi er specialister i alle former for algebekæmpelse, og derfor kan vi uden tvivl hjælpe dig af med dine fliseproblemer. Er du i tvivl om, hvilke behandlinger dine fliser behøver, er vi altid glade for at vejlede dig, så du kan få smukke fliser. Algerensning.dk tilbyder følgende behandlinger i Middelfart

Alle behandlingerne udføres med omtanke for miljøet, så du ikke behøver få dårlig samvittighed, når du får en fliserens. Vi arbejder professionelt og går ikke på kompromis med resultatet af fliserensen i Middelfart, og du kan derfor være sikker på, at du vil stå med en følelse af, at du har helt nye fliser på terrassen eller i indkørslen. Vælger du vores nano imprægnering ville denne følelse forlænges med op til fire gange, da nano imprægneringen forhindrer nye vækster af alger og flisepest. Hvis dine fliser har brug for at blive shinet op, så tilbyder vi fliserens i Middelfart og omegn – og vi har ikke et kørselstillæg.

Fliserens-alger

SE VORES PRISER HER

PAKKE 1

Kr. pr./m2 43 Kr. pr./m2 32
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al mos, flisepest, snavs og alger væk med et tilpasset tryk så overfalden ikke ødelægges. Slutteligt skummer vi med en gang algebehandling, som forebygger mod nye vækster.
Spar 25%

PAKKE 2

Kr. pr./m2 68 Kr. pr./m2 51
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al mos, flisepest, snavs og alger væk. Dernæst algebehandling til forebyg af nye vækst og afslutter med en nano imprægnering som forlænger resultatet i op til 4 gange så lang tid.
SPAR 25%

PAKKE 3

Kr. pr./m2 78 Kr. pr./m2 58
 • Fliserensning
 • Algehandling
 • Nano imprægnering
 • Fugesand
I denne pakke højtryksrenser vi al snavs og alger væk, skummer med algebehandling til forebyg mod nyvækst, nano imprægnere for forlængelse af resultat og slutter af med at ligge ukrudtshæmmende sand mellem fliserne
SPAR 25%

Fliserens i Middelfart med fokus på et holdbart resultat

Hos os møder du specialister i alle former for algebekæmpelse, og du kan derfor altid være sikker på, at vores råd og vejledning er baseret på vores erfaringer og ekspertise – og dette er gennemgående for vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor har vi også specialudviklet maskiner, som vi bruger til vores arbejde med fliserens, så vi er sikre på, at resultatet er helt i top. Selvom vores resultater er helt i top, så har vi en stor respekt for miljøet, og derfor er vi stolte af, at vi kun anvender miljøvenlige materialer og fremgangsmåder, når vi udfører fliserens i Middelfart.

Tøv ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til vores fliserens pakker eller til andre af vores behandlinger, så er vi klar til at råde og vejlede dig ud fra dine fliser, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Alle fliser kan renses og behandles, og er du interesseret i at vide mere om, hvad dine fliser har brug for, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på, hvad en fliserens i Middelfart vil koste.

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

Vi kører i hele landet uden meromkostninger og rykker hurtigt ud til dig – og påbegynder rensningen. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og sørger oprydningen, når vi er færdige med rensning. Som kunde hos Algerensning.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen. 

Et udpluk af de byer, vi kører til

Bestil en fliserens i dag

Hvad siger vores kunder?

Hos Algerensning.dk går vi højt op i vores kunders tilfredshed. Vi bestræber os altid på at levere en service i verdensklasse og slutresultater som overgår forventningerne. For at kunne opretholde en høj standard og kundetilfredshed, tager vi højde for den feedback som vi indsamler fra vores kunder. Vi håber du vil bruge et par min. på enten at skrive en anmeldelse eller læse omkring tidligere kunders erfaringer med os.

"Vores terrassefliser var ved at være træt af dage og så virkelig træls ud! Efter en professionel rensning fra algerensning.dk er det ligesom at få lagt helt nye fliser"

- Frederik Dalgaard

"Vi troede egentligt ikke at vores fliser var til at redde, da vi ikke har gjort noget ved dem i lidt lang tid.. Men vi blev klogere og er enormt glade for resultatet"

- Morten Johansen

"Hurtigt og effektivt. Det kan ikke gøres meget bedre"

- Lotte Johansen

Ofte stillede spørgsmål

Hos os kan du vælge mellem tre forskellige pakker, der møder forskellige behov til, hvad man ønsker af fliserensen. Lige meget hvilken pakke, du vælger, så er du dog altid garanteret, at vi renser dine fliser og udfører en algebehandling. Mange af vores kunder vælge efterfølgende at få en nano imprægnering, da dette forlænger resultatet holdbarhed med op til fire gange

Hos Algerensning.dk har vi fået speciallavet maskiner, der er yderst skånsomme for flisernes overfalde. Derudover bruger vi kun miljøgodkendte algemidler, der også betyder, at fliserne ikke bliver udsat for skrappe midler, der kan ødelægge flisernes overflade. Anvender man ikke skånsomme maskiner og midler, så kan flisernes overflade blive beskadiget, hvilket efterlader flisen mere modtaglige overfor alger, mos og flisepest.

Mange tror, at en algebehandling af deres fliser også vil fjerne flisepesten. Dette er dog desværre ikke rigtigt. Flisepest er meget genstridig, og det vil kræve en fliserens før man kan komme det til livs.

Scroll til toppen
Bestil uforpligtende tilbud på fliserens

Bliv ringet op

Hvis du ønsker, at vi skal ringe dig op, så kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.